EnterLife
Nie jesteś zalogowany na forum.
Witam Dzisiaj Otwieram Dzisiaj rekrutacje na moderatora serwera enter life
1.Wiek:
2.Login:
3.Imie:
4.Ile Grasz Na Serwerze:
5,Jakie Masz doswiadczenie w byciu modem:
6.Dlaczego Ty?:Min 5 Zdań
7.Dlaczego Ranga Moderator:Min 5 Zdań
8.Jakie eventy planujesz?:
9.Co Byś zrobil jak by cie gracz prosil o usuniecie mu auta?:
Kto sie zapyta mnie albo RadkaPL albo mefisa o wyniki jego podanie zostaje odrazu odrzucone!!!
Rodzimy sie by zyc Zyjemy by umierac!
1.Wiek:
2.Login: Donek
3.Imie: Daniel
4.Ile Grasz Na Serwerze: Już chwilke
5,Jakie Masz doswiadczenie w byciu modem: Bardzo mocne. Byłem rconem, admem i modem, miałem także własny serwer, który prowadziłem przez 4 msc.
6.Dlaczego Ty?:Min 5 Zdań Ponieważ, jestem ogarniętym graczem. Umiem zadbać o dobro serwera. Bardzo lubię pomagać graczom, którzy potrzebują pilnej pomocy. Jestem sumiennym i zaangażowanym graczem, który zawsze dąży do celu.
7.Dlaczego Ranga Moderator:Min 5 Zdań Iż, ranga jest czymś czym można zasłużyć sobie db zachowaniem. Lubię pomagać graczom. Lubię wyręczać wyższe rangi. Bo wiem, że często nie mają czasu. A maderator jest graczem, który musi lubić to robić, nie tylko chwalić si, że ma moda. Ranga moderator jest dla osób aktywnych i zaangażowanych, a ja właśnie taką osobą jestem.
8.Jakie eventy planujesz?: ztp, derby, wyścigi, biegi itp. Będzie ich mnóstwo.
9.Co Byś zrobil jak by cie gracz prosil o usuniecie mu auta?: Odpowiedziałbym mu, że niestety ale nie można usuwać pojazdów. A jeżeli byłby uparty, rzekłbym mu skontaktuj się z wyższą ranga.
Pozdrawiam Donek.
1.Wiek: 12 Lat
2.Login: TobiaszeQQ Nick: TobTAB
3.Imię: Tobiasz
4.Ile Grasz Na Serwerze: Od powstania. Jak był jeszcze pierwszy właściciel, Feniks.
5,Jakie Masz doświadczenie w byciu modem: Byłem moderatorem na wielu już serwerach. Jednym z nich jest SpinLife. Posiadałem także własny serwer, lecz nie wypalił. Miło by mi było gdybym mógł zostać moderatorem na tym serwerze.
6.Dlaczego Ty? (Min 5 Zdań): Jestem posłuszny swoim przełożonym. Szczególnie najwyższym stopniom. Wiem, że nawet moderator, taka mała ranga musi wziąć na barki wielką odpowiedzialność. Dumą jest dla mnie być nawet takim pomagierem RCON'ów.
7.Dlaczego Ranga Moderator (Min 5 Zdań):Tak jak powiedziałem w poprzednim punkcie "Dumą jest dla mnie być nawet takim pomagierem RCON'ów". I to jest szczera prawda z mojego serca wypowiadana. Wracając Do Punktu. Kocham pomagać osobą o mniejszej wiedzy. Jest to moja mała pasja na serwerach RPG. Wiele osób ignoruje się nawzajem, lecz niewiedzą co tracą. Myślę, że stopień "Moderator" jest dla mnie odpowiednia. Nigdy w życiu nie lubiłem nikogo przezywać, denerwować, czy przezywać. Każda osoba to większy trud dla właściciela. Tacy "Moderatorzy" i osoby z dobrym sercem jednoczą cały serwer.
8.Jakie eventy planujesz?: Planowałbym robienie, Derby, Wyścigów, Pytań i Wyzwań oraz Losowań.
9.Co Byś zrobił jak by cie gracz prosił o usuniecie mu auta?: Nie mam władzy by usunąć pojazd, musiała by zrobić to osoba rangi Administrator, bądź wyższa.
Pozdrawiam. Tobiasz
Ostatnio edytowany przez TobTAB (2016-08-09 14:22:34)
¤¤¤¤ NowyAdministrator od 9.08.2016-... ¤¤¤¤
¤¤¤¤ Moderator od 8.08.2016-9.08.2016 ¤¤¤¤