Best-Life MTA

EnterLife

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-08-09 12:24:26

asiorGaming
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Firefox 47.0

Rodzimy sie by zyc Zyjemy by umierac!

1.Wiek:12 lat
2.Login: asiorGaming
3.Imię: Kuba
4.Ile Grasz Na Serwerze:4h
5.Jakie Masz Doświadczenie W Byciu Modem: Znam się na panelu admina, no i wierze graczom.
6.Dlaczego Ty?:Ja chce ponieważ bardzo lubię ten serwer.Bardzo lubię administrację tego serwera.Ufam graczom i dużo gram na tym serwerze.Wszedłem po raz pierwszy na serwer od razu kupiłem rangę Premium.Będę z całych sił pomagał graczom.
7.Dlaczego Ranga Moderator:Ponieważ do innej rangi się nie dostanę.Nie mam pieniędzy na telefonie żeby być na innej randze.Bo nie potrzebuje bardziej rozbudowanego panelu RCON'a.Wystarczy mi do wszystkiego żeby pomagać graczom.Wystarczy mi do planowania i robienia eventów.
8.Jakie eventy planujesz?:Planuje event DeathMatch.Walki na ringu.Derby.
9.Co byś zrobił jak by cię gracz prosił o usunięcie mu auta?: Bym się tepnął do niego i powiedział bym mu żeby wszedł i pojechał nim.Jakby to się udało przekierował bym sprawę do RCON'a.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                        asiorGaming to chwat nawet lubi długopisu smak
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
zajdzyj Serwis laptopów naprawimy wszystko | bezprzewodowy światłowodowy internet grzechynia telefon serwery | Sprawdź teraz krawiec Kraków - polecam!